Pop-Up-Store Vuurtoren Noordwijk 2016

 

Afgelopen vrijdagmiddag is een speciale container gemaakt voor Hans Vink, hij was nog maar net droog.

De container is geplaatst nabij afrit 12 t.h.v. De Blauwe Gans. Hans Vink gaat daar tot eind september exposeren en verkopen. De Pop-up-store blijft staan tot eind september. 

Is Hans Vink niet aanwezig dan kan men terecht bij Tamtam, die staat vlak naast de container van Hans Vink.

Peut Abswoude heeft een
blikvanger aan de wand
 
 
Noordwijk - Bij tankstation Peut Abswoude aan de Schiestraat 9 hangt sinds kort een echte blikvanger aan de muur. En niet zomaar een! Peut Abswoude heeft gekozen voor een foto van de Noordwijkse Vuurtoren, gemaakt door fotograaf Hans Vink. Het bijzondere aan deze samenwerking is dat de Vuurtoren een hele wand van het tankstation vult! Een heuse eyecatcher dus!
 
Fotograaf Hans Vink vertelt: “Ik heb op speciaal verzoek van Peut foto's gemaakt bij De Vuurtoren, waarbij een ton van Peut én de Vuurtoren samen de hoofdrol vertolkten. Wat mij betreft een mooie samenwerking met een prachtig resultaat. Binnenkort kan men bij Peut dus ook de foto's uit de serie kopen op canvas.”
Annemarie van Peut Abswoude: “Het is leuk om te zien dat de Noordwijkse vuurtoren leeft bij de Noordwijkers. Wij verkopen al een aantal jaren souvenirs van Noordwijk. In eerste instantie hadden we verwacht dat we deze zouden verkopen aan de toeristen, maar wat blijkt: we verkopen dit meer aan de Noordwijkers zelf! Het wordt vaak aangeschaft als de Noordwijker op visite gaat bij iemand die niet meer in Noordwijk woont. We hadden dit eigenlijk helemaal niet verwacht! Peut is echt een Noordwijks bedrijf, bedacht op Noordwijkse bodem bij buro Aan Zee, niet toevallig ook een echt Noordwijks bedrijf. Dat de Noordwijkse Vuurtoren met onze Peut ton vastgelegd zou worden door fotograaf Hans Vink was voor ons een wens en had bijna iets vanzelfsprekends. We zijn dan ook super blij met het eindresultaat en de mooie foto op de achterwand in de winkel.”

 

Ter gelegenheid van het jubileumjaar '150 jaar badplaats' heeft Noordwijk Marketing een USB-stick laten ontwerpen van de Vuurtoren van Noordwijk. Fotograaf Hans Vink, die een grote passie heeft voor de Noordwijkse Vuurtoren, ontving het eerste exemplaar uit handen van Noordwijk Marketing.

 

 

 

 

 

 

Afgelopen vrijdag 21 augustus werd in het zwembad “De Binnenzee” te Noordwijk een expositie geopend van de bekende fotograaf Hans Vink.
Hans Vink, fotograaf langs de kust van Noordwijk. Naast zijn passie om mensen te fotograferen in een vervreemde setting (zie www.hansvink.nl) heeft hij nog een passie, het fotograferen van de Noordwijkse Vuurtoren. (www.fotoaandekust.nl)
In aanwezigheid van familie, vrienden en belangstellende werd de opening verricht.
Het resultaat mag er zeker zijn een 10 tal prachtige foto’s sieren de hal van het zwembad en een toepasselijke locatie is er niet.
Het is zeker een bezoek waard aan de binnenzee om deze bijzondere expositie met eigen ogen te aanschouwen.

 

(Tekst Richard v Egmond, foto: Piet Broekhof)

 

 

 

 

De opbrengst van de loterij is 110,-

Een mooie dag vandaag op de braderie in de Kerkstraat. Er is een prachtig bedrag opgehaald voor het goede doel, 110,- voor Samenloop voor Hoop. De winnaar van het Vuurtoren-doek is Sandra Noordermeer, van harte gefeliciteerd. 


Hans Vink

 

 

 

GEZOCHT EXPOSITIERUIMTE IN NOORDWIJK
Omdat er op korte termijn een huurder gaat komen voor de ruimte waar ik nu zit met mijn Vuurtorens (Schoolstraat) ben ik op zoek naar een nieuw plekje. Ontzettend jammer dat ik er niet kan blijven, het was gaaf, het was een heel mooi project en de positieve ontwikkeling die ik daar heb doorgemaakt is geweldig. Alles is in goed overleg gegaan, ik wil de eigenaresse enorm bedanken voor de prachtige kans die ik er kreeg!!

Nu op zoek naar iets nieuws, genoeg lege panden zou je zeggen. Maar wie geeft mij de kans om er te exposeren met mijn Vuurtoren collectie?

Alle tips en reacties zijn welkom, fleur een leegstaand pand op met iets echt Noordwijks!!!

Hans Vink

 

''De Kroon op het werk!''

 

Wat een geweldig mooie reactie bij het afleveren van het winnende doek van de Lente markt Boechorst. De familie Kroon was zeer blij met de Vuurtoren, en dat is de ''Kroon op het werk.'' De foto's maken is natuurlijk leuk, maar er mensen zo blij mee maken is nog veel leuker. 

Het doek krijgt een prachtige plek in de huiskamer, prominent boven de bank.

 

Familie Kroon, heel veel plezier met de Vuurtoren!!

 

 

 

 

Lentemarkt Boechorst Noordwijk

 

Het was een heerlijke dag! De lentemarkt in Boechorst was druk bezocht en veel mensen kwamen even kijken bij mijn Vuurtorens. De prachtige complimenten doen mij goed, een energie om door te gaan met het maken van mijn Vuurtoren-foto's. 

 

Ook de loterij was weer een succes. De winnaar is Wim Kroon en het doek komt spoedig zijn kant op!

 

Op naar de volgende markt! Zaterdag 14 juni Braderie Kerkstraat Noordwijk. Ik zal er zijn, met een aantal nieuwe werken!

 

Tot dan!

 

 

Een unieke kans, een unieke Vuurtoren

 

Deze foto (rechts) heb ik in februari 2014 gemaakt en is in beperkte oplage op canvas beschikbaar. Er komen totaal maar 5 exemplaren van deze foto. Zeer uniek dus! Het formaat is vast, 160x90. 

Dit unieke doek gaat 350,- euro kosten. Je hebt er dan 1 uit 5. 

Voor informatie of het bestellen van dit doek kun je mailen naar: info@fotoaandekust.nl

De winnaar van de Vuurtoren op canvas is Nicky van Duin! Van harte gefellciteerd met je prijs en heel veel plezier met het doek!

 

Hans Vink verloot ‘zijn’ vuurtoren

 

NOORDWIJK – Zaterdag 14 december van 10.00 tot 17.00 uur zal voor de vierde keer de Kerstmarkt in de Kerkstraat te Noordwijk Binnen worden georganiseerd. Tijdens dit winterse feest zullen ruim 30 kraamhouders hun waren aanprijzen aan

het winkelende publiek. Hobbyfotograaf Hans Vink zal op de Kerstmarkt aanwezig zijn met zijn Vuurtorens op canvas. Gedurende de dag maken bezoekers van de kraam kans op een canvas-doek met daarop een foto van de vuurtoren van Noordwijk, door Hans Vink op unieke wijze vastgelegd. Men kan meedoen door aan de kraam een lootje met daarop de naam van de deelnemer in de bak te deponeren. Om 15.30 uur zal Hans Vink de winnaar van het canvas-doek bekend maken. Nieuwsgierig? Kom aanstaande zaterdag naar de Kerkstraat en bezoek de kraam van Hans Vink.

(2013)
Hans Vink exposeert in verzorgingshuis Jeroen
 

NOORDWIJK - In de ontvangstzaal van verzorgingshuis Jeroen prijken sinds kort de in Noordwijk welbekende vuurtorenfoto's van Hans Vink.

De Noordwijkse fotograaf staat met name bekend om de creatieve foto's die hij van de Noordwijkse vuurtoren maakt. Het zijn dan ook deze foto's die een plekje hebben gekregen in de ontvangstzaal van het verzorgingshuis Jeroen aan Jeroenspark 1 in Noordwijk.

 

 


 (2012)

Expositie ''Ode aan de Vuurtoren'' 2012

 

NOORDWIJK - In het Visitor Center van Noordwijk Marketing aan de Grent is vrijdagochtend de expositie 'Ode aan de Vuurtoren' met werk van de Noordwijkse fotograaf Hans Vink geopend.

De openingshandeling werd verricht door wethouder Gerben van Duin, die bekende zelf een liefhebber van het werk van Vink te zijn. De hobby-fotograaf uit Noordwijk startte in 2006 met fotograferen. Gaandeweg begon hij de vuurtoren van Noordwijk, die elk jaargetijde een eigen sfeer heeft, steeds meer als inspiratiebron te zien voor zijn foto's.  Inmiddels is het fotograferen van deze vuurtoren niet alleen meer een hobby, maar ook zijn passie geworden. Deze passie wil hij delen met zijn 'Ode aan de Vuurtoren'. De expositie is te bezoeken tijdens de openingsuren van het Visitor Center Noordwijk.