Mijn naam is Hans Vink, fotograaf langs de kust van Noordwijk. Naast mijn passie om mensen te fotograferen in een vervreemde setting (zie www.hansvink.nl) heb ik nog een passie, het fotograferen van de Noordwijkse Vuurtoren.

 

 

Iedere Noordwijker kent het wel; bij terugkomst van vakantie eerst even langs de Vuurtoren en een rondje boulevard! Dat is ook wat ik doe. Ik fotografeer sinds 2006 en de weg naar strand/duinen was vanzelfsprekend,  altijd langs de Noordwijkse Vuurtoren. Het verbaasde mij dat het op die plek altijd anders was. Elk dagdeel, jaargetijde of de projectie tijdens evenementen geeft de toren een andere sfeer. De uitdaging om de toren te vast te leggen wordt elke dag groter, de collectie bestaat nu uit ongeveer 450 foto's van de Vuurtoren van Noordwijk.  Inmiddels is het archief dus zeer groot en komen er nog wekelijks nieuwe foto's bij. 

 

 

Mijn foto's van de Vuurtoren hebben inmiddels een herkenbaar uiterlijk en in veel woonkamers is hij nu te vinden. Ook in het buitenland hangen er werken van mij (Duitsland, Tsjechië)  Uiteraard geeft mij dat als ''fotograaf'' een bijzonder gevoel, ik ben daar trots op dat bereikt te hebben!

 

 

Mijn fotocollectie is op canvas te bestellen via deze website. Tevens vind je hier de TOP15 van meest verkochte Vuurtorens, die uiteraard online te bestellen zijn. Een prachtig kado of als decoratie in je woonkamer of kantoor. 

 

Hans Vink

Noordwijk

 

Mail

Mobiel 06 1331 4276